Sim only zonder toestel

Al een telefoon in bezit die nog steeds goed werkt? Dan is het zonde om een telefoonabonnement met toestel af te nemen. Je kunt hierbij beter kiezen voor een sim only abonnement en elke maand flink wat geld besparen. Sim only houdt in dat je alleen een simkaart afneemt en dus niet aan een toestel bent gebonden. Je kunt dus gewoon je eigen toestel blijven gebruiken zonder dat je hier veel extra geld voor moet neerleggen.

Welk toestel heb jij?

Als jij een sim only gaat afsluiten dan is het slim om even te kijken welk toestel jij nu hebt en wat de mogelijkheden ermee zijn. Heb je bijvoorbeeld geen smartphone? Dan is het ook niet nodig om een internetbundel voor de sim only af te sluiten. Heb je wel een smartphone en bel je iedere maand heel weinig? Dan kun je vaak de belbundel binnen het abonnement volledig weglaten.

Afhankelijk van jouw huidige toestel is er een volledig op maat abonnement op te stellen. Het is hiermee zeer eenvoudig om het aantal belminuten en sms’jes die jij iedere maand nodig hebt te krijgen. Wil je het liefst uren aan de lijn hangen? Dan kun je bij de sim only zonder toestel een hoge belbundel nemen en iedere dag lekker lang telefoneren.

Voor smartphones die niet kunnen verbinden met 4G is het zonde om een 4G-abonnement af te nemen. Vaak sluiten mensen dit abonnement af zonder zeker te zijn of hun telefoon wel geschikt is voor deze internetverbinding en komen zij er pas achteraf achter dat het toestel ongeschikt is. Dit is zonde, je betaalt tenslotte wel weer iedere maand om hier gebruik van te kunnen maken.

 

Sim only zonder toestel de beste keuze

Op het moment dat jij al een telefoon hebt is het zonde om een nieuw contract af te sluiten waarbij je veel geld moet neerleggen voor het toestel dat erbij zit. Voorkom daarom dat je nog langer teveel betaalt en kies voor de sim only zonder toestel.

Reacties (0)

Laat een reactie achter