Sim only onbeperkt internet

Maak jij veel gebruik van het internet als jij jouw telefoon gebruikt? Dat is niet vreemd, dankzij alle handige applicaties zoals Whatsapp en Social Media zoals Facebook is ons internetgebruik het laatste jaar flink gestegen. Veel smartphone-gebruikers hebben daarom flinke behoefte aan een hogere internetbundel, en die is er gelukkig.

Want met sim only onbeperkt internet heb je iedere maand – zoals de naam al zegt – onbeperkt toegang tot het internet. Je kunt dus iedere maand onbeperkt surfen, muziek luisteren via Spotify of geweldige films streamen via Netflix. Het was allemaal nog nooit zo gemakkelijk, en bovendien nog nooit zo goedkoop, als met sim only onbeperkt internet.

Wat is sim only onbeperkt internet?

Je kent het vast wel: je staat op het station en wil een leuk liedje luisteren. Totdat… de internetverbinding er plotseling mee stopt en je het liedje niet kunt afspelen. Helaas, nu moet je wachten tot je weer thuis bent en een Wifi-verbinding hebt kunnen vinden.
Met sim only onbeperkt internet is dit probleem direct opgelost. Je hebt niet meer te maken met deze lage internetlimieten en kunt gewoon lekker blijven surfen zonder dat de internetdata opraakt. Zo kun je veel langer genieten van de beste films en van jouw favoriete muziekalbums.

Nadelen van sim only onbeperkt internet

Helaas is er wel een groot nadeel gebonden aan sim only met onbeperkt internet. Wanneer jij eenmaal een datalimiet hebt bereikt dan wordt de snelheid omlaag gebracht. Het is daarom altijd slim om een zo hoog mogelijk datalimiet af te nemen zodat jouw internetsnelheid niet plotseling aanzienlijk lager zal liggen.

Maar zelfs dit nadeel is eenvoudig te voorkomen. Er zijn in Nederland op dit moment 2 providers die sim only met onbeperkt internet aanbieden. Zij stellen geen datalimiet op en zijn hiermee uniek in Nederland. Bij hen kun je iedere maand dus gewoon blijven internetten zonder dat je bang hoeft te zijn dat de snelheid omlaag gaat.

Reacties (0)

Laat een reactie achter