Sim only onbeperkt bellen

Hoe lang hang jij iedere dag aan de lijn? Nederlanders kunnen bellen als geen ander en dat weten de telecomproviders. Daarom hebben zij nu speciale sim only abonnementen inclusief onbeperkt bellen opgesteld zodat iedereen elke dag lekker aan de lijn kan blijven hangen.

De meeste abonnementen geven je een beperkt aantal belminuten. Als je eenmaal het limiet hebt bereikt en je blijft doorgaan dan komen er een hoop extra kosten op je rekening. Je betaalt dan ineens 20 cent per belminuut en kan hierdoor veel geld kwijt zijn.
Dat gebeurt gelukkig niet langer dankzij een sim only met onbeperkt bellen – de beste manier om iedere maand geld te besparen en toch te kunnen bellen.

Hoe werkt sim only onbeperkt bellen?

Waar je normaal maar een beperkt aantal belminuten in je belbundel krijgt heb je bij onbeperkt bellen ook echt een onbeperkt aantal belminuten. Je kunt dus 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen zonder ooit boven het limiet uit te stijgen. Dit is een goede manier om veel geld te besparen tegenover de normale belabonnementen waarbij je een flink bedrag betaalt voor een klein aantal belminuten.

Bij een sim only met onbeperkt bellen betaal je een klein bedrag per maand om onbeperkt gebruik te maken van de verbinding van de provider. Het is een goedkope manier om altijd in de gelegenheid te zijn om iemand te bellen en over van alles te praten.

Je kunt dus eenvoudig met sim only onbeperkt bellen

Het was nog niet eerder zo gemakkelijk om elke dag onderweg lange gesprekken aan de telefoon te houden. Waar het onbeperkt bellen bij de huistelefoons al lange tijd mogelijk is kunnen mobiele telefoon-gebruikers dankzij sim only met onbeperkt bellen nu echt altijd bereikbaar zijn en is iedereen in heel Nederland slechts een druk op de bel-knop van je vandaan.

Reacties (0)

Laat een reactie achter