Sim only met toestel

Je hebt een nieuwe telefoon nodig maar wilt ook niet direct gebonden zijn aan een zeer lang contract voor je telefoon. Gelukkig is er voor jou dan de sim only met toestel. Je betaalt hierbij een laag bedrag per maand en kunt vervolgens maand op maand rekenen op jouw gewenste hoeveelheid belminuten, sms’jes en internetdata. Een sim only met toestel is zeer gebruiksvriendelijk en bovendien ook nog eens erg goedkoop.

Welk toestel bij je sim only?

Als je een sim only met toestel wilt afnemen dan is het slim om eerst te kijken welk toestel je nu eigenlijk wilt. Ben je op zoek naar een van de nieuwste modellen, zoals iPhone of Android, of vind je het ook prima als er een wat ouder toestel bij de sim only zit? Abonnementen met nieuwe toestellen zijn wat betreft opbouw vrijwel identiek als de abonnementen voor oude toestellen. Het enige verschil is hoeveel jij voor het toestel zelf zult betalen.

Heb je geen behoefte aan het allernieuwste? Dan is het vaak voldoende om een wat ouder model te nemen. Ieder jaar komt er weer een nieuwe iPhone uit, maar de modellen van enkele jaren geleden voldoen nog steeds prima om mee te bellen en applicaties te gebruiken.

 

Moet een sim only met toestel?

Nee, het is bij een sim only niet verplicht om een toestel erbij te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om het zonder toestel te nemen en dus alleen de sim only te betalen. Als jij op dit moment al een telefoon hebt die nog volledig werkt dan is dit vaak een goedkopere optie dan een abonnement waar jij ook nog de smartphone moet betalen.

Haal dus dat oude toestel uit de la of kijk op Marktplaats of jij voor een laag bedrag nog een goed model kunt scoren. Dan kun jij voortaan iedere maand flink wat geld besparen door te kiezen voor sim only.

Reacties (0)

Laat een reactie achter