Je eigen Sim only samenstellen

Wil jij graag een nieuw sim only-abonnement hebben dat perfect aansluit bij jouw smartphonegebruik? Je kunt vandaag de dag heel eenvoudig je eigen sim only samenstellen. Het duurt slechts enkele minuten en je krijgt daarna maand op maand weer voldoende belminuten, sms’jes en internetdata om lange tijd van je telefoon gebruik te kunnen maken.

Als jij gaat samenstellen dan moet je dat natuurlijk wel op de juiste manier doen. Het begint allemaal bij het opstellen van jouw eigen gebruik zodat jij precies weet wat jij maandelijks nodig zult hebben om perfect gebruik te maken van jouw smartphone.

Begin bij het internet

Als jij een smartphone hebt dan wil je natuurlijk graag kunnen verbinden met het internet. Omdat je niet overal Wifi hebt is het moeilijk om altijd te blijven Whatsappen, surfen en spelletjes te spelen. Je moet dan ook voorkomen dat je onderweg zonder internet blijft zitten.

Je kunt bij de sim only samenstellen op basis van jouw internetgedrag. Als jij iedere maand veel muziek luistert in de trein, graag Netflix kijkt en om het uur foto’s stuurt via WhatsApp dan moet de sim only hier natuurlijk wel op worden afgestemd. Houd daarom bij hoeveel megabyte aan data jij iedere maand gebruikt om te zorgen dat jij iedere maand weer voldoende zult hebben.

Voeg de belminuten en sms’jes toe

Bel je nog steeds met vrienden of gebruik je liever Skype? En stuur je nog iedere dag sms’jes of toch liever berichten via WhatsApp? Tegenwoordig hoeven we niet meer zulke hoge bundels voor bellen en sms’en te nemen.
Je kunt een sim only samenstellen met een laag volume aan belminuten en sms’jes. Bel je iedere maand weinig en stuur je ook geen sms’jes? Dan zijn 200 belminuten/sms’jes vaak al voldoende om de maand door te komen. Bel en sms je juist meer dan kun je beter voor hogere bundels gaan.

Reacties (0)

Laat een reactie achter